Ticker

6/recent/ticker-posts

Lol wild rift Oyun Rehberi Tüyo ve Püf Noktalar

lol wildright oyun rehberi önemli

League of Legends'ın 5'e 5 MOBA deneyiminin mobil cihazlar için yeniden tasarlanmış halinin tadını çıkar. Hemen ücretsiz oynamak ister misiniz? Hiç zaman kaybetmeden oyunu bilmeyenler için açıklamalar, kahraman incelemeleri ve tüyolardan bahsedeceğim. 

Lol Wild rift Oyun Rehberi

Oyunun kurucusu dünyaca ünlü riot yapımcısı olmasından dolayı oyuna ilgi çok oldu şuan oyun google play store üzerinde 10 milyondan fazla indirilme mevcut.

lol wild rift rehber, tiyo, oynanış

 Wild rift 5v5 şeklinde takım halinde kıyasıya savaşarak karşı takımın kulelerini fethederek oyuna kazanmaya çalışmak. Oyunda belirli etkinlikler ve modlar sayesinde hızlı lvl almamıza olanak sağlıyor. Oyun ilk indirdiğiniz de belirli görevleri yaparak ücretsiz kahramanlara sahip olabilirsiniz. Oyunu açtığınız da oyunu oynamayı öğrenmeniz için rehberlik görevleri ile başlıyorsunuz. Yapay zekaya karşı, Normal savaş ve sıralı olarak modlar mevcut. İndirmek için Tıkla

Lol Wild rift  Kahraman incelemesi

Moba oyun türü oynayan oyuncular oyuna hakimdir fakat bilmeyenler için takım savaşlarında oyuncuların belirli yetenekleri bulunuyor.  

Kahraman yetenekleri

Büyücü : Hasarı oldukça fazla olan bu kahramanımız biraz kırılgan yapıya sahip fakat oynaması zevkli

Okçu: Hasarı oyun başlarında biraz düşük olması ve kırılgan yapıya sahip olmasından dolayı bu kahramanı oynayabilecek kişiler almalıdır. Adc yani okçular oyunun en önemli kahramanıdır. Kasıldıklarında durdurulamazlar. Adc kahramanların yanında Tank olması gerekiyor. 

Tank: Takımın tank görevini üstlenmektedir. Okçu kahramanın yanında gezer onun kasılmasına yardımcı olur. 

Destek : Takımda destek görevi yapar belirli özelliği bulunur. Eğer sizde takımınıza destek olabilirim diyorsanız bu rol tam size göre.

Riot game tarafından yapılan e-spor aktiviteler için hiç zaman kaybetmeden sizde  oyuna giriş yaparak oyunda yerinizi alın.  

Lol Wild rift en iyi oyun içi ayarları

Telefonunuza güveniyorsanız ve oyunu daha akıcı oynamak istiyorsanız yapmanız gerekenler. Ayarlar - Grafikler seçeneği altında Görüntü kalitesi sekmesi altında performans, dengeli, yüksek kalite ve ultra yüksek kalite seçeneklerini seçebilirsiniz. 60 Fps seçeneğini açarak daha hızlı bir oyun deneyimi yaşarsınız. Ayarlar - Kontroller - Düğme düzenini değiştir dedikten sonra Oyunda daha rahat oynayabilmeniz için skilleri vs yerlerinin yerleşimini yapabilirsiniz.

Daha önce langue of legends oynayanlar için kahramanları tanıdıkları için  yeteneklerini biliyorlar. Sizlere bu sayfada kahramanlar hakkında bilmeniz gerekenleri, tüyoları ve kahraman buildlerini bizi takip ederek ulaşabilirsiniz. Hangi kahramanları inceleme yapmamı istiyorsanız yorum olarak bildirebilirsiniz.


!!! Dikkat İlginizi Çekebilecek Yayınlar !!!

  1. Pes 2020 İnceleme
  2. Rogue Company
  3. Residen Evil Remake
  4. Nioh 2 İnceleme


Yorum Gönder

0 Yorumlar