Ticker

6/recent/ticker-posts

resident evil 3 remake haberleri & İnceleme

         Resident evil oyun serileri oyuncu tarafından sevilerek takip edilen ve oynanan oyunlar arasında olduğunu söyleyebilirim. Bu yazımızda residen evil 3 remake incelemesini ele alarak oyun hakkında haberleri sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Oyunu merak edenler yazımızı okumaya devam etmelisiniz.
Resident evil 3 remake haberleri

Resident Evil 3 Remake Beklenenleri Karşılamadı

          Oyunun yayınlanmasından itibaren kullanıcılardan gelen oylar sonrasında oyunun beklenenlerden bir tık aşağıda olduğunu söylemek gerekiyor. Oyuncular bekledikleri gibi bulamamışlar sanırım oyunu. Resident evil 2 ye göre biraz geride kaldığını söyleyebilirim. Oyunun puanlamaları şu şekilde pc puanı: 76 Xbox One puanı: 86 Plastation puanı: 80 puanları arasında olduğunu söyleyebilirim. 
PcGamer Puanı:5.8
GamesSpot Puanı :6.00
USGamer :5.00
IGN : 9

Resident Evil 3 Remake İnceleme

Oyun korku severler için oynaması zevkli bir oyun olacağını söyleyebilirim. Oyunda zombiler köpek ve daha bir çok yaratık ve düşmanlara rastlamamız mümkün. Laboratuvar da geliştirilen Hunter isimli yaratıklar işinizi bir vuruşta bitirebilir. Aman Dikkat. Zombilerin Ölmesi için Kafalarına 2 3 el ateş edip öldürmeniz mümkün. Oyunda her zaman dövüşme mantığı olmadığı için kaçmakta gerekebiliyor. Eski sürümünde bulmaca bulunuyordu Resident evil 3 remake ile aksiyon daha çok ön planda. Oyunda zombi sizi yakaladığı zaman ekranda meydana gelen tuşa bas gibi bir seçenek gelebilir fakat zombiden kurtuluşunuz olmuyor. Zombi sizi nereden yalarsa orasını ısırıyor. Oyunda zombilerin bizleri kovaladığı şehirlerin tasarımlarını beğendiğimi söyleyebilirim. Residen Evil 3 Remake hakkında 
oyun grafikleri: Güzel 
Zorluk Seviyesi: Orta
Oyun Bitirme Süresi : Ortalama 7-8 saat Arası
Oyun Sanki hızlı Biticekmiş hissi vermesi Bende Kötü izlenim bıraktı.

resident evil 3 remake haberleri

Resident evil 3 ile gelen haberler arasında oyundaki bıçağın artık kırılmayacağını öğrendik. Resident evil 2 oynayan oyuncular bilir. Resident evil 2 de bıçağımız kırılıyordu ve bıçak aramak için zamana ihtiyacımız oluyordu.Resident evil 3 remake ile bıçağımız artık kırılmayacak. Oyunda silah mermilerimizin bittiği anda bize bıçağın çok yararı olduğunu söylemek isterim. 

Kısaca Oyun hakkında fikirlerimi söylemem gerekirse oyunun serisine başlamayanlar için oyunu oynamanızı tavsiye ederim. Korku tarzı oyun severler için oynayabilecekleri oyun

Resident Evil 3 Remake Sistem Gereksinimleri


  • İşletim Sistemi: Windows 7,8,10 64 Bit 
  • İşlemci: İntel Core i5, Amd Fx 6300 ve üstü
  • Bellek: 8 GB Ram ve Üstü
  • Ekran Kartı: Amd Radeon R7 260x, Nvıdıa  GTX 760 2 GB en az 
  • DirectX: DirectX 11 ve üzeri
  • Depoalama: 10 GB

Yorum Gönder

0 Yorumlar