Ticker

6/recent/ticker-posts

Pes 2020 İndir Detaylı inceleme

PRO EVOLUTION SOCCER 2020

pes-2020-inceleme

Evde kaldığımız şu karantina günlerinde Pro Evolution Soccer oyunu biraz eğlenmek için ideal bir seçenek. 
1996 yılında tasarımcısı Konami tarafından piyasaya sürülen bu oyun her yıl bir geçen yıla göre daha iyi bir sürüm ortaya koyularak kendini geliştirmeye devam ediyor.
Bu oyunun 2020 sürümü ise 10 Eylül 2019 tarihinde raflarda yerini aldı. Yeni oyunda ise bir dizi yenilikler bulunuyor. Bunlardan ilk göze çarpanı ise oyunun adının uzun bir süre sonra ilk defa değiştirilmiş olması bundan sonraki süreçte oyun e-football Pes 2020 adıyla anılacak.
Oyunda ki bir diğer değişiklikte motorda yapılmış. Yıllardır kullanılan Fox Engine Motoru yerine Unreal Engine Motoru kullanılıyor. Bu sürümde ki görsellerle Konami herkesi kendine hayran bırakıyor özellikle oyuncunuz gol atıp yakın çekime alındığında gerçek bir maç izliyor havasına kapılıyorsunuz. 
Bunun dışında Pro Evolution Soccer 2020 oyununda sunucularda iyileştirmeler yapılması da göze çarpan bir detay. Yavaş sunucular ve eşleştirmelerde yenilikler yapılarak oyunun oyunun online kısmı mükemmelleştirilmeye çalışılıyor.
 Aynı zamanda oyunun  aldatma mekaniği, teknikleri, duruma göre duyarlı vuruş hissiyatı gibi özelliklerinde de yenilikler yapılmış. 
Gel gelelim fiyatına, ilk çıktığı zamanlar 400tl civarı bir fiyatlandırması olsada şuan da Play Station 4 için fiyatı 299 TL (tabi bu aldığınız yere göre değişebilir.)  Her ne kadar fiyatı oldukça düşsede hala bir miktar pahalı denebilir. Oyunun fiyatının hem konsollarda hem de bilgisayarda pahalı olması sebebiyle herkesin bu kutu oyununa ulaşamaması oynanma oranlarını düşürüyor. Tabi bu oyuna ulaşmanın başka yolları da var. İlk yol olarak Play Station Kafeleri veya İnternet Kafeleri tercih ederek bu oyunu çok daha ucuza rahatça oynayabilirsiniz. Saat başına ücreti gittiğiniz yere göre değişse de genelde 2₺ ile 7₺ bandında bir bir ücret ödeyecek sinizdir.  
İkinci yol ise evde bir bilgisayarınız ya da Play Station gibi konsol aletleriniz oyunu belli bir süreliğine kiralamak olacaktır. Böylece evinizin konforunda rahat bir şekilde oyun keyfi yaşayabilir ve aynı zamanda bütçenizi de zorlamamış olursunuz.
Oyunu hiç bilmeyenler içinde genel özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:


Pes 2020 Özellikleri


  • Oynanması çok kolay bir oyun oyuncuların enerjisi nerdeyse hiç bitmiyor, bir ara pas ile futbolcunuzu kaleci ile karşı karşıya bırakabiliyorsunuz. Bu da oyunu gerçeklikten bir miktar uzaklaştırıyor.
  • Yüz grafikleri FIFA'ya göre daha gelişmiş durumda.
  • Her yıl değişen kapak fotoğrafları çok iyi analizler sonucu oluşturuluyor. Hiçbir zaman sadece gündemdeki süper yıldızlar ile yetinmiyor PES. Ümit vaat eden ve kendini geliştirebilen futbolcular da kapak fotoğraflarında yer veriliyor.
  • Gerek bilgisayar gerekse Play Station 3’te ve Play Station 4’te FIFA ile birlikte en çok tercih edilen futbol oyunları serisinde olan Pro Evolution Soccer ülkemizde yapılan araştırmalardan elde edilen verilere göre FIFA'dan daha çok oynanmaktadır.
  • Oyun kontrolü FIFA'ya göre daha rahattır.
  • Maç sonu puanlaması abartılmıyor iyi bir maç çıkardığınızda tüm oyunculara 9 ve üzeri puan verilmiyor.
  • Bundan birkaç yıl öncesine kadar FIFA'dan gerçeklik anlamında eksikleri varken Kona'mi her yıl kendisini yapan eleştirileri göz ardı etmeyip dinleyerek bu eksikliğini büyük oranda kapattı ve gerek grafikleri gerek oynanış tarzı gerekse de verdiği heyecanla tüm dünyada çok fazla tercih edildi.
  • Son yıllarda Konami bu oyunun akıllı telefon ve tabletler için de bir mobil versiyonunu yarattı. Şuan da Google Play ve App Stordan PES 2020’yi indirebilir ve oyun heyecanını tablet ve telefonunuzdan da yaşayabilirsiniz. 
  • Nioh 2 inceleme   göz atabilirsiniz.
      İndir: Pes 2020 indir




Yorum Gönder

0 Yorumlar