Ticker

6/recent/ticker-posts

Epic games indir Detaylı Bilgi

             Pek çok online oyun severin favorisi olan oyunların yaratıcı olan Epic Games şirketi 2020 yılında piyasaya süreceği yeni oyunların ve devam edecek oyunların haberlerini vermeye devam ediyor. Fortnite gibi kitleleri peşinden sürükleyen multiplayer oyunları ücretsiz olarak sunarak büyük takdir gören şirket geçmişte de geliştirdiği kült haline gelen oyunlar ile iyi bir fan kitlesi yakalamış durumda. Ücretsiz olarak piyasaya sürdüğü pek çok oyun seçeneğiyle oyun severlerin takdirini gören ve sevilen şirket yeni oyunlarını Epic Games Store üzerinden de takip edebilirsiniz. Peki gençler tarafından çok sevilen ve çok fazla oynanan bu oyunların yaratıcısı Epic Games şirketi nasıl kuruldu ve nasıl bu kadar popüler hale geldi?


epic games indir


Epic Games Nasıl Kuruldu?

1991 yılında bir bilgisayara şirketi olarak kurulan Epic Games şirketi önceleri kendi basit oyunlarını ve başka firmalardan aldıkları oyunları satarak büyümeye başladılar. Jill Of Jungle ve Epic Pinball gibi oyunların da aralarında bulunduğu pek çok oyunun yazılımını ve tasarımını da üreten firma sonraları tüm bu oyunları Epic Classic adı altında toplayarak farklı firmalara ait oyunların haklarını da satın alıp kendi oyun portföylerini genişletmişlerdir. Unreal serisi ile başarılarını katlamaya başlayan şirket bir yandan diğer oyun geliştirici şirketler için de oyun motoru ve çekirdeki teknolojisi geliştirmeleriyle oyun sektörüne katkılarını sunmaya devam etmiştir. Bu sırada ünlerine ün katacak olan Gears of War oyununu piyasaya sürerek önce XBOX aleminde daha sonra da PC oyunları sektöründe sağlam bir başarı elde etmişlerdir. Epic Games önümüzdeki dönemlerde de piyasaya sürmeye hazırlandıkları farklı konsol oyunları ile başarılarını katlamayı hedefliyor.
program arayuzu


En Sevilen Epic Games Oyunları

Epic Games indir oyunları konsol ve PC oyunları olarak piyasaya sürdükleri pek çok oyun çeşidi ile sevenlerine farklı oyun alternatifleri sunuyor. Özellikle şirketin gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayan Unreal serisi ve devamında iyi bir başarı elde ettikleri Gears Of War oyunları oyun severler arasında oldukça sevildi ve kendine özgü bir kitle edindi. Ancak son dönemde piyasaya ücretsiz olarak sürdükleri Fortnite firmanın en başarılı oyunu oldu diyebiliriz. Online ve multiplayer oynanan oyunların çok tutulduğu son dönemde firmanın hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz bu oyunu piyasaya sürmesiyle oyunlar arası rekabet oldukça arttı ve hızlı büyüyen bir Fortnite kitlesi oluştu. Oyun sürekli geliştirilmesiyle birlikte piyasadaki diğer online multiplayer oyunların en popüleri haline geldi. Epic Games indir seçenekleri ile pek çok ücretsiz oyunu kullanıcılara sunan bir şirket olmasıyla da oyunculardan ve kullanıcılardan büyük takdir gören bir şirket haline geldi.
Peki Epic Games indir ile oyunları nereden ve nasıl indirebilirim diyorsanız yanıt çok basit. Steam gibi pek çok oyun platformunda bulunan Epic Games oyunlarını indirmek için aynı zamanda firmanın resmi sitesi olan Epic Games Store üzerinden de ücretli ya da ücretsiz pek çok oyunu indirerek oynama imkanınız bulunuyor.

2020 Yılında Beklenen Epic Games Oyunları Neler?

Epic Games şirketi oyun dünyasında sürekli kendini geliştiren ve kült haline gelmiş oyunların yanı sıra yeni tasarladıkları oyunları da kullanıcıları ile paylaşmayı seven bir şirket. Şirketin 2020 yılında piyasaya süreceği oyunlar hakkında resmi sitelerindeki haberleri ve duyuruları takip edebilirsiniz. Aynı zamanda aşağıda da sizin için yakın tarihte sunulacak oyunları listeledik. Şirketin PC, XBOX, Playstation gibi birden fazla oyun konsolu ve platform için geliştirdiği oyunlar arasında Rogue Company, Godfall, Magic The Gathering, Predator gibi oyunlar bulunuyor. Her yaştan kullanıcıya hitap eden bu oyunların bazıları online iken bazıları seri şeklinde gelecek gibi görünüyor. Aynı zamanda şirket sevilen oyunlarını da yeni geliştirmeler ve eklentiler ile piyasaya sürmek için hazırlanıyor.
Epic Games şirketinin oyunlarının bu kadar popüler olmasının ve geniş kitlelere ulaşmasının bir sebebi de şirketin çok fazla konsol ve platformda oynama imkanı sunan geniş oyun çeşitliliği. Ayrıca online oyunlarda sürekli geliştirmeler ve eklentiler sunan şirket yenilikçi tarzıyla gerçekten bir oyun şirketi nasıl olur konusunda örnek gösteriliyor. Şirketin ürettiği tüm oyunlar neredeyse hesap makinesinde oynanabilecek kadar geniş platforma hitap ediyor. Ayrıca haftalık olarak sundukları ücretsiz oyunları oynayarak da Epic Games ile tanışmadıysanız bu oyunları keşfederek oyun dünyasına adım atabilirsiniz.

Bu oyunda İlginizi Çekebilir.
Rogue Company 



Yorum Gönder

0 Yorumlar