Ticker

6/recent/ticker-posts

Rogue Company Oynanış Videosu Yayınlandı PVP

             Geçtiğimiz sene Rogue Company hakkında çok az bilgi elimizde mevcuttu. Bu yazımız sayesinde oyunumuz hakkında nasıl oynanıldığı, oyun modları hakkında detaylı bilgiyi bu yazımızda bulabilirsiniz.



Rogue Company


Rogue Company Hakkında Detaylı Bilgi

            First Watch Games tarafından geliştirilen Rogue Company Oyunda çoklu oyun moduna daha fazla odaklandığı shooter modu olduğu söylenebilinir.  Rogue Company PVP modları sayesinde sürekli mücadelenin en üst düzeyde olacağını söylememiz gerekiyor. Yayınlanan Rogue Company oynanış videosunda karakterlerin görünüşüne özelliklerine önem verildiği fakat silah yetenekleri yerine karakterin daha çok bomba uzmanlaşmasına daha çok önem verildiği bu videodan anlamaktayız. Attığı bıçakları geri çağırabilen kahraman'lara da bu oyunda karşılaşmamız mümkün. Rogue Company oyundaki kahraman sayısı hakkında net bilgi bulunmuyor. Kendi Düşüncem Bir den fazla kahraman ve özelliklere yer verileceğini düşünüyorum. 
          Oyunda Pvp moduna daha çok önem verilse de oyun modları arasında Battle Royal modunun da olduğunu bu videodan anlayabiliyoruz. Aynı Battle Royal modun'da ki 5 erli gruplar halinde uçaklardan atlayarak istenilen alana atlayarak hayatta kalma modunun da olacağı belli. Rogue Company PS4,PC,Xbox One Platformlarında yayınlanacağını duyurmuştur.
Bu yazılarda ilginizi çekebilir. 
Nioh 2 inceleme






Yorum Gönder

0 Yorumlar