Ticker

6/recent/ticker-posts

Atlas Build Ve Amblem Nasıl Olmalı ÖNEMLİ

Atlas kahramanımız Tank görevi üstlenmektedir. Gelin bu kahramanımızın skillerini inceleyelim.
Atlas kahramanımızın önerilen build, defans build ve dengeli buildlerini paylaşacağım. Bu kahramanımız için çıkmamız gereken amblem Tank buildler aşağıda yer alacaktır. Oynayarak bizzat denediğim buildleri sizlerle paylaşıyorum. Eğer yazılarımı okursanız önemli olan ince ayrıntılı buildleri püf noktaları sizlerle paylaşıyorum.

atlas tanıtım
Atlas Kahraman Rehberi

Atlas Kahramanımızın skilleri 

Talan

Atlas yere vurarak 3 defa patlama oluşturur. Her bir düşman kahramana 230+60 Büyü gücü büyü hasarı verir. 
Ayrılma durumu : Atlas Meka'dan ayrıldığında hem kendisi hemde Meka, Talan becerisini kullanabilir. Bu skilin ilk seviyede bekleme süresi 7 saniye iken son seviyede 4.5 saniye olmaktadır.

Meka - Atlas

Atlas Meka'dan ayrılarak hareket hızını %25 arttır ve yavaşlatma etkilerine karşı bağışıklık kazanır. Meka da hareket hızını arttıracak Atlası takip eder. Meka ve Atlas buluştuklarında birleşerek düşman kahramanlara 320+55 büyü hasarı verir ve düşmanlarını 1,2 sn sersemletir.
Bu skilin ilk seviyedeki bekleme süresi 12.0sn son seviyede 8.0 saniyedir.

Ölüm Hattı

Atlas, etrafındaki düşmanlara zincir fırlatarak saldırır. Zincir isabet ettiği düşmanlar 225+75 büyü hasarı alır ve 3 saniye boyunca %40 oranında yavaşlar. Saldırı sırasında tekrar kullanıldığında Atlas etrafındaki düşmanları kendine doğru çekerek hedef alana düşmanları fırlatarak 360+120 büyü hasarı verir. Beceri ayrılma modunda tekrar kullanıldığında Mekayı birleştirmek için geri çağırır. 

Atlas Önerilen Build 
  • Gölge Maske
  • Hız Botları
  • Lanetli Miğfer 
  • Athenanın Kalkanı
  • Alacakaranlık Zırhı
  • Ölümsüzlük
meka atlas önerilen build


Atlas Tanıtım Videosu İzlemeden Geçme

Yorum Gönder

0 Yorumlar