Ticker

6/recent/ticker-posts

Mobil legends yeni hero yi-yin yang nasıl oynanır

Mobil legends yeni hero karşınızda
Kahraman yi-yin yang falcısı olarak geçmektedir. Büyücü Kahramanımız alan hasarı ve değişim bulunmaktadır. Yi ve Yang olarak değiştiriliyor. 4 skili mevcut aynı lunox kahramanımız gibi Bu kahramanımızın iyi yönleri ve kötü yönleri mevcut kötü özelliği hasarının düşük olması iyi özelliği ise takım arkadaşınızı alıp başka bir alana ışınlanmanız mümkün ultisi sayesinde pislik yapmak isteyenler içinde güzel bir hero olmuş istediğiniz bir arkadaşı kule altına çekip ölmesini sağlayabilirsiniz.

Mobil-legends-yeni-hero-yi-yin-yang

Mobil legends yeni hero yi-yin yang Skilleri ve özellikleri



Yaylım Skili


Yi Belirlenen yöne doğru yang enerjisini kullanır. Yaylım saldırısı yaparak isabet ettiği ilk hedefe 250+9 büyü gücü hasarı verir. İsabet alan düşman kahramanı Yang işareti alır. Hedef alan düşman kahramanı arkasında bulunan düşmanlara da bu etkiyi sıçratır. 3 defa biriktirilebilir.

Rotasyon Skili

Yi hedef alanda Yang öfkesi yayarak alandaki düşmanlara yang işareti verir. Hedefler 210+12 büyü hasarı alır ve 0,8 saniye boyunca %60 oranında yavaşlar. Yang öfkesi 5 sn sürer etraftaki düşmanlara sürekli yingyang tepkimesi verir.
Pasifi
Yi ve yangı oyun alanında tutarsanız hasarınız fazla oluyor. Sersemletme ve yavaşlatma etkisi verebilirsiniz düşman kahramana
Diversion Skili
Yi 3 saniye şarkı söyledikten sonra kendi etrafında dönerek ışınlanma alanı oluşturur alan içindeki kahramanlarımız savaş alanındaki istenilen alana ışınlanırlar. Işınlanma menzili seviye arttıkça menzilde artacaktır.
Zıtlık skili
Yi'nin becerileri savaş alanında iki karşıt yin ve yang işaretleri oluşturur. Her işaret 5 sn sürer. İki taşıyıcı yan yana geldiğinde Yin-yang tepkimesi meydana gelir. İki işarette aynı tür ise her 0,3 saniyede 45+10 hasar verir. Her işaret zıt ise 1 saniye sersemletir buna bağlı olarak yi her yeni işaretle yeni bir taşıyıcı oluşturduğunda 270+60+172 değerinde kalkan kazanır.

Lesley build dağılımı Süper build

Yorum Gönder

0 Yorumlar