Ticker

6/recent/ticker-posts

Lesley Build Ve Amblem Nasıl Olmalı ÖNEMLİ

lesley



Lesleyi kısaca özetleyecek olursak lesley suikastçi ve nişancı rolü oynayan mobil legends oyuncuları için nişancı ve suikatçi olarak oynamak isteyenler için çok güzel bir hero Bu yazımızda lesley hakkında bilmeniz gerekenleri anlattık. Eğer dediğim build leri kullanırsanız ve takım iyi olursa kazanmamanız için hiçbir neden yok. Gelelim Anlatıma



                             Lesley Önerilen Build


Karşı takımda Tank var isebu build kullanabilirsiniz. Hızlı botlar yerine saldırı hızı botu da çıkabilirsiniz ben Öyle yapıyorum teke tek de işime Yarıyor.

Lesley Önerilen build

Lesley Dengeli build

Bu Build ile ilk önce almanız gerekenler çabukluk botları bitmeyen savaş önceliğimiz. İsteyen Fırtına Yerine Felaket Tellalınıda alabilir.




Lesley Kendi Build Dağılımım Öneririm


Kendi Kullandığım build sayesinde hem orman hemde hızlı level almak ve para kazanmak için bu build ilk tercihim Raptor palası lesley için olmazsa olmaz.


Lesley kendi buildim

Lesley Amblem 

lesley-amblem-yetenek

Lesley Önerilen Savaş Büyüsü
mobil legend savaş büyüleri

Ben lesley için ilham kullanmaktayım. İsteyen sıçra yada intikam alabilir herkesin oynama şekli farklıdır. Bu yazımızın sonuna geldik. Wanwan Nasıl oynanır adlı yazımızı okudunuz mu ?

Bu Yazılarda İlginizi Çekebilir Önemli


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Arkadasin ligi usta Ligi'nde sanırım itemler filan kank çöp lesleye ilk herzaman raptor çıkılır raptorun pasifi zırh delme ve ucuz sadece orman kesmek değil hasarı da o paraya göre çok yüksek ayrıca Fantom yada vahşi savaşçının öfkesi ilk başlarda alınmalı lese q yu desteklemek lazım oyun başı

    YanıtlaSil