Ticker

6/recent/ticker-posts

mobile legends en iyi büyücü 2020 GUNCEL

Mobil legends en iyi büyücüleri

Guinevere 



Gnievere karakteri düşman kahramanları havaya savurarak ekstra hasar veren bir kahraman kullanması biraz zor fakat oynayabilirseniz yenilmez olabilir. Ultisi ile çok fazla can çalan bu karakteri 32.000 savaş puanı ile yada kahraman parçaları ile marketten almanız mümkün

Pharsa Kahramanı 

pharsa

Bu kahramanı kısaca açıklayacak olursak karşısında eudora zhask irithel minotaour ve sun'a karşı güçlü ve 32.000 savaş puanı ile bu kahramanı marketten almanız mümkün Pharsa düşman kahramanlardan kaçmak için kuş şekline girebilir ve ultisi sayesinde çok fazla hasar verebilir. Mobil legends en iyi büyücülerin 3.sü

Kadita

mobile legends en iyi büyücü kadida

Kadita kullanması çok zevkli ve düşman kahramanı çıldırtmak istiyor iseniz bu kahraman size göre
Denizden gelen nağme olarak ta adlandırılır. Ultisi Sayesinde düşmandan kaçabilir yada düşman kahramana hasar verebilir. Kadita deniz kızı olur ve okyanus dalgası oluşturur. bu sayede düşmanları yavaşlatır ve onları havaya savurur.

Zhask 

mobile legends en iyi büyücü zhask

Kısaca zhask belirlediği bölgeye canavar çıkarır ve düşman kahramanlara ve minyonlara büyü hasarı verir. zhask gerçekten güçlü bir kahraman ve hasarı da fazla olduğu için ve koridor itmek isteyenler için gerçekten güzel bir hero 32.000 sp karşılığında kahraman mağazasından alabilirsiniz.

Harley 

mobile legends en iyi büyücü 2020 Güncel

Sihirli usta harley temel saldırısı ile düşmana büyü hasarı verir. q skili düşman kahramana kart atar ne kadar kart isabet eder ise o kadar hasar verir. Harley kahramanı oynaması zevkli ve zor bir kahramandır. mobil legends en iyi büyücü olan en son kahramana sıra geldi.

Harith 

harith

Kısaca açıklayacak olursak harith anahtarından bilgi alır ve buna bağlı olarak %45 dayanıklık kazanır. Harith ileri doğru atlar ve ultisini kullanarak düşman kahramanlara büyü hasarı vererek onları yavaşlatır. Harith oynaması keyifli olduğu için bende bu heroyu çok seviyorum. Sizinde görüşleriniz bizim için çok önemli yorum yazarak görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu yazımızda mobil legends en iyi büyücü kahramanları ele aldık.
Ling nasıl oynanır adlı yazımızı hala okumadınız mı ?
wanwan nasıl oynanır adlı yazımızı da okumanız da fayda var.
mobil legends indirmek için dikkat etmeniz gerekenler 
mobil legends oyun rehberi


Bu Yazılarda İlginizi Çekebilir Önemli

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Odette herosu güçlü değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Odetta da güzel oynamasını bilene https://tekhaberoyun.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Saçmalamış en güçlü pharsa , vale , odettw

    YanıtlaSil