Ticker

6/recent/ticker-posts

Nioh 2 inceleme rehberi

Oyun Türü: Aksiyon,slash,Role playin game
Yapımcı      : Team Ninja
Yayıncı       : Koei Tecmo

 Nioh 2 2007 yılında Biz oyun severlere paylaşılmıştı. Plastation 4 ile karşımıza gelen oyun bir süre sonra bilgisayar oyunları arasında yer almayı başardı. Japonya'nın tarihi yerlerini ve oyuna özgü silah ve dövüş sistemi ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başardığı söyleyebilirim.

Nioh 2 inceleme rehberi 

nioh 2 inceleme rehberi

          Oyunda eskiye nazaran ne gibi değişiklikler yapılacak ? Nioh 2 güncellemesi ile ne gibi değişiklikler yapıldı?  Nioh 2 Oyununun hikayesi nasıl olacak ? gibi sorularınızın yanıtını bu inceleme rehberimizden bulabilirsiniz.
          Nioh ilk çıktığı zaman 1600 lü yıllarda geçiyordu nioh 2 ile oyun 1555 yıllarında geçtiğini söyleyebilirim. 

Nioh 2 Kısa Hikayesi 

          İnsan bir baba yokai annesinin çocuğu olan ana kahramanımız düşman yokaileri avlayarak hayatını sürdürerek yaşayan bir samuray olarak bizlerin karşısına gelmektedir. Japon kültüründe yokailer hakkında kötü ruhların ele geçirdiği bir düşman olarak anlatılmaktadır. Nioh 2 ile bu yokailer bolca göreceğimiz anlamına gelmektedir. Oyunun Başlama hikayesi bir tüccarın yanında paralı asker olarak oyunu başlatmaktayız. İlk öncelikle yukarıdaki sorumuzun cevabını verelim oyunun hikayesinde kopukluklar olduğu için Oyunun hikayesinin zayıf olduğunu söyleyebiliriz. Oluşturduğumuz kahraman ile tüccarımız ve ordumuz ile lordumuza hizmet ederek ailemizin başına gelen olaylardan dolayı kişileri bulmaya çalışarak oyuna devam ediyoruz. Kahraman oluşturma sistemi gerçekten ayrıntılı olmuş Kahramanımızı o döneme ait bir şekilde tasarlamamız mümkün. Kahramanın görünüşünü ilerleyen seviyelerde satın almakta mümkün. 

Nioh 2 Nasıl Oynanır ?

Daha önce nioh oynayan arkadaşlar oyuna hemen alışıp oynayacaklar diyebilirim. Nioh oyunu ile silah özellikleri, silahı tutuş şeklimize göre saldırı efektleri ve Geliştirilecek silah ağacı oyunda halen duruyor sadece samuray ve yokai yeteneklerimiz için farklı özellikler bulunuyor. Oyunumuzda ki en çok sevdiğim yenilik ise shiftling modundaki yokainin güçleri olmuş. Kahramanımız yokai ye dönüşerek inanılmaz bir kahramana dönüşüyorsunuz. Yokai modunda seçtiğimiz ruh ile farklı silah ve becerilerin sahibi oluyoruz. İlerleyen seviyelerde yapacağımız savaşlarda yokai bizlere yardımcı oluyor. Yokai gücleri ile birde toplanan eşyaların sayısı da artmış durumda. 11 adet farklı türden silah çeşitleri, özelikli zırhlar setler ve daha fazla bu oyunda bulmak mümkün. Nioh 2 oynaması zormu diyenler için ise getirilen özellikler ile ekibiniz ile savaşlara mezarlara giriyorsunuz. Kahramanınızın bir kopyasını mezarlarda savaşmaları için getirebilirsiniz. Tabi bu ilerleyen seviyelerde kolaylaştırılmış mod bir yere kadar devam ediyor. Oyun devam ettikçe fazla cana sahip canavarlar, Çok fazla hasar verebilen düşmanlar bulunmaktadır. 
Nioh 2 Grafiği yeterli seviyede olduğunu söylemek kaçınılmaz. Movie modunda 1080p 30 fps ile oynamamız mümkün.
Nioh 2 incelemesi ile souls tarzı oyunları daha önce oynadıysanız ve beğendiyseniz bu oyun Tam size göre diyebilirim.
















Yorum Gönder

0 Yorumlar