Ticker

6/recent/ticker-posts

Call of Duty Warzone nasıl indirilir DETAYLI

             
ucretsiz call of duty warzone nasil indirilir
             

                     Kısa süre önce Call of Duty Warzone Biz oyun severlere sunulmuştu. Oyunun bedava olmasından dolayı çok fazla oyuncu sahibi olmayı başaran oyunu gelin hep beraber inceleyelim. Oyunu xbox, bilgisayar ve plastation üzerinden oynamamız mümkün. Call of Duty oynayan kişiler warzone oynamaya başlamıştır. Activision blizzard tarafından yayınlanan oyunumuz hızla popüler olmaya devam ediyor. Oyun Yayınlandıktan sonra kısa bir süre içerinde  6 milyon oyuncuya ulaşmıştır. Oyun 4 gün sonrasında ise 15 milyondan fazla kişinin oynamaya başladığını belirtmek istiyorum. Bu demek oluyor ki oyuncular hala Batte royale modunun oyuncular tarafından sevilerek oynandığını gösteriyor. Call of Duty Warzone nasıl indirilir sorusuna gelecek olursak detaylı olarak aşağıda bahsettim.

               Call of Duty Warzone Ücretsiz İndirmek

Oyunu ücretsiz indirmek için buraya tıkla Daha önceden oyunu indirenler 18-20 gb arası güncelleme yapacaklarını söylemek gerekiyor. Daha önce indirmeyenler için  xbox ve plastation üzerinden oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Daha önce oyunu indirmeyenler için oyunun tamam mı 96GB 
Oyunun inmesini beklerken canımız sıkılmasın diye oyunun demo versiyonu olan modern warfare bizlere sunuyor. Oyunun demo modunda Gunfight modunda zaman geçirmemizi sağlıyor. Oyunu pc üzerinden oynamak isteyen oyunu kayıt olmak için aşağıdaki linklere tıklayın.

Call of Duty Warzone İlk Bakış 


                  Oyuna yeni getiren batte royal modu sayesinde pubg oyununa benzetmeye çalıştıklarını söyleyebilirim. Oyunda belirlenen alana takım halinde atlıyorsunuz ve paraşüt açarak istediğiniz alana atlıyorsunuz. Düşman kahramanları öldürerek onların silahlarını alabilir ve haritada bulunan kutuların içerisinden çıkan silah ve teçhizatları alarak  oyunda hakimiyet sağlamak ve güçlü olmaya çalışıyoruz. Takım halinde araçlara binerek istenilen böyleye gitmek mümkün. Oyun içerisinde bulunan yapıları gezerek silah,bomba gibi teçhizatlar kasarak oyunda ölmemeye hayatta kalmaya çalışıyoruz.
Detaylı Forza Horizon 4 inceleme yazımızı okudunuz mu ?

Call of Duty Warzone Sistem Gereksinimleri



Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : windows 10, windows 7
İşlemci              : intel i3 , amd fx 6300
Bellek                :  8 GB Ram 
Ekran kartı       : AMD Radeon 9750, NVIDIA Gtx 670, Gtx 1650
Depolama           : 200 GB
Drectx                :  Directx 12.0




Yorum Gönder

0 Yorumlar