Ticker

6/recent/ticker-posts

Mobile Legends Bilgisayardan Oynamak İstermisin

Mobil legends oynayabilmek için oyunu nasıl indirebiliriz ?

                 Mobil legend mobil'den oynayabilmek için bir cep telefonuna ihtiyacımız olacak. İşletim sistemi android olan telefonlar için google playstore uygulamasından oyunlar menüsünden mobil legends yazıp aratıp karşımıza gelen ekran'dan oyunu indirmemiz mümkün. Aynı işlemler ios işletim sistemi içinde geçerli sadece apple store uygulamasından oyunu indirebiliriz. Oyunu indirdik şimdi ne yapacağız ? Yazının devamında bilgisayar dan oynamak için yapmamız gerekenleri de anlatacağım.
               Oyunumuzu indirdik ve telefonumuzun ana ekranına veya menülere gelen oyuna giriş yapıyoruz. Oyunu açtığımızda oyun bizden profil oluşturmamızı isteyecek istediğin rumuzu yazarak oyuna başlıyoruz. Öncelikle oyun bize kılavuzluk yapacak. Ne yapmamız gerektiğini nerelere tıklamanız gerektiğini söyleyecek. Oyunda verilen görevleri yaparak belirli seviyeye geldikten sonra takım oluşturup arkadaşlarınızla oynama imkanı sağlıyor bize mobil legends oyunumuzu yükledik oynamaya başladık peki şimdi güvenlik olarak ne yapmamız gerekiyor diyorsanız ? Mobil legends hesabımızı facebook moonton ve vk hesaplarına bağlamak kalıyor bunun için moonton nasıl açılır adlı yazımızı okuyabilirsiniz.
Facebook hesabımını bağlamak için oyundaki profil resminize tıklayarak facebook hesabı yazan yere tıklayarak bağlamak istediğiniz hesaba giriş yaparak hesabımızı facebook hesabına bağladık.

↓ Mobil legends bilgisayardan Nasıl Oynarım ??

                Mobil legends'i bilgisayardan oynayabilmek için değişik programlar mevcut bunlardan bir kaç tanesini sizler için inceledim. Mobil legends oynayabilmek için bilgisayarınızın minimum sistem gereksinimlerini karşılaması gerekiyor. Sistem gereksinimleri şu şekilde.
İşletim Sistemi   : Windows 7 / windows 8 / windows 10 /
Ram                    :  En az 2 Gb ram
Harddisk HDD  : En az 10 gb hafıza olması gerekiyor.
Sistem gereksinimlerimiz karşılıyor ise yapmamız gerekenler.

Mobile Legends Bilgisayardan Oyna
bluestacks Uygulaması


Bluestacks Uygulaması
              Mobil legends bilgisayardan oynayabilmek için bluestacks uygulamasını resmi web sitesinden indirmemiz gerekiyor bunun için buradan indirebilirsiniz.
Memu Uygulaması

 


memu uygulaması
memu uygulaması

           Bluestacks uygulamasına nazaran grafik ve hassasiyet bu uygulamada daha düşük olduğunu söyleyebilirim. Bu uygulama 2015 yılında memu play piyasaya sürüldü. Uygulama amd ve nvidia desteği vermektedir. Bu uygulamayı indirmek için tıklayın. Programı indirdikten sonra uygulamayı kurduktan sonra Programın arama kısmından mobil legends bang bang yazarak oyunu indiriyoruz. Oyun indikten sonra memu uygulamasının anasayfasına oyunun simgesi gelecek. Oyunda hangi tuşlarla oynamak istiyorsak bu uygulama sayesinde ayarlar kısmından oyun ayarlarını yapmamız mümkün.


Yorum Gönder

0 Yorumlar