Ticker

6/recent/ticker-posts

Mobil Legends Tank Meta Heroları 2020

Tank Meta Heroları Listesi

Uranus 

uranüs-meta-hero

Uranus kendisini güçlendirmek için yapılan saldırılar emer buda onu güçlü bir hero yapıyor. Can yenilemesi ve can kazanması gerçekten güzel olan bu hero mobil legends tank meta heroları arasında yer almayı başarıyor.

Atlas

atlas-mobile-legends-tank-meta-hero

Servera geldiği ilk günden itibaren yasaklanan atlas karakterimiz hakkında kısaca birşeyler söylemek gerekirse. Kitle kontrolüne sahip pasifi gerçekten sağlam olmuş kısaca anlatmam gerekirse kahramanımız bir skil kullanır ise atlasın çevresinde buz sisi oluşuyor ve düşman kahramanı %50 yavaşlatıyor ve saldırı hızları yavaşlıyor. Buda atlas kahramanımızı yenilmez yapıyor. 
Khurfa
khursa-tank-herosu

Khurfa kahramanımız hakkında kısa bilgi vereyim. Khurfa kahramanımızın pasifi Siyah bir çember oluşturuyor. Düşman kahramana bir adet parşumen yollar ve düşmanları buna bağlı olarak yavaşlatır. khurfanın sağlığı ne kadar fazla ise o kadar fazla hasar ve can yenileme ve can calma özelliği kazanır.
Lolita Tabikide
mobil legends tank meta herosu

Lolita bence Tank herolarının arasında severek oynadığım sağlam bir hero. Kısaca bilgi vermek gerekirse pasifi 5sn boyunca hasar almaz ise 20sn süren bir kalkan kazanıyor ve yakınında ki takım arkadaşları da bundan yararlanabiliyor. Lolita kahramanımızda mobil legends tank meta heroları arasında ilk sırada yer alıyor.

Tigreal


tigreal tank herosu

Çoğunlukla tank almam gerektiği zaman ya tigreal yada lolita oynamayı tercih ediyorum. Tigreal oynamayanız yoktur ama oynamayanlar var ise kısaca bilgi vereyim. Tigreal temel saldırı aldığında bir kutsama katmanı kazanıyor. 4 defaya kadar birikebiliyor. 4. temel saldırılardan sonra tigreal bağışıklık kazanıyor. Tigrealin ultisi yakındaki düşman kahramanı oluşturduğu çemberin içine çekmesi buda tigreali metanın tank heroları arasında yer almasını sağlıyor.

Bu oyunda ilginizi çekebilir diye düşündüm.

Rogue company hakkında detaylı bilgi

Yorum Gönder

0 Yorumlar