Ticker

6/recent/ticker-posts

Mobile Legends En Iyi Hero Hangisi 2019 Güncel

2019 yılında birbirinden güzel yenilikler ve hero'lar bizlerle oldu bunlar arasında en beğendiğiniz ve kuvvetli olarak kabul ettiğimiz heroları sizler için derledik.

1. Gussion suikastçi

Gussion oyuna girdiğinden beri metanın en sağlam karekteri ve ölüm makinası olarak adlandırabileceğimiz bir kahramandır.  Oynaması biraz zor olmasından dolayı elleriniz alıştıktan sonra oynaması gayet zevkli olan kahramandır. Suikastçi görevi yapmakta kuvvetli hero olduğu için düşman kahramanın kim olduğunun önemi yoktur.
Bilgisayardan Mobil legends oynamak istermisiniz ?
gussion


2. Harith Büyücü

Harith kahramanımız metanın kolsuz kahramani olarak adlandırılıyor. Harith bir çok maçta yasaklandı. Kahraman kasıldığı zaman önüne geçeni eziyor. Öldürmesi zor olduğu için düşmanların harith ile başı belada tank ve büyücü özelliği olduğu için gayet başarılı bir kahraman

harith


3. Dyroth

Oyuna geldiğinden beri severek oynadığım karakterler arasında ve savaşçı rolü üstlenmesinden dolayı dyroth metaya girmeyi hakediyor. Dyroth kasıldığı zaman gayet başarılı bir hero oynamasını bilene.




4. Lesley adc
Lesley adc ler arasında en çok beğendiğim kahraman ve lesley ilk başlarda gerçekten fazla hasarı olmasından dolayı metayı hakeden en iyi hero lar arasında.
lesley

5. Gunievere

Gunievere büyücü kahraman ve skilleri tutturabildiğinizde gerçekten güçlü bir kahraman ve büyük usta ve epik liginde gerçekten iş yapıyor.
Gunievere


6. Chou

Chou metada sürekli olarak var olacak kahramanlar arasında chou eliniz alıştığın da ve oynamasını öğrendiğinizde yenilmez bir kahraman hem tank hem savaşçı olarak kullanabilirsiniz.

7. Ling

Ling kahramanı suikastçi ve duvarlara hükmeden gibi isim verilmiştir. Duvarlar arasında geze bilen bu kahraman çok çabuk gang atabilir. Kasıldığın da gerçekten en iyi hero arasında yer alıyor.

8. Xborg

Xborg savaşçı kahraman olmasına rahmen tank görevi de görmektedir. Gayet başarılı olan bu kahraman metayı hakediyor ve mobil legends en iyi hero arasında yer alıyor.

9. Lunox

Lunox' u bilen bilir gerçekten fazla hasarı olan nu kahraman mobil legends oyununun güçlü kahramanlarından birisi olan büyücü rolü oynamaktadır.

10. Lylia

Epik liginden çıkmak istiyorsanız tam size göre güçlü hızlı olan bu kahraman gayet başarılı olduğu için yazdım. Bu yazımda mobile legends en iyi heroları paylaştım. Sizlerinde yorumlarınızı yorum kısmında paylaşırsanız seviniriz.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Hayabusayla hepsini ezerim amk niye haya yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayabusada eklenecek fakat bilgisayarım bozulduğu için güncelleyemiyorum.

      Sil
  2. Hanzo daha iyi tankları ve kuleleri daha iyi düşürüyor

    YanıtlaSil
  3. martiiss girin olum iki kombayla penta atiliyor la
    infaz aliyon ikinci killa adamlarin icin girip birinci skili basıp ulti atıp infazlasar ggx

    YanıtlaSil