Ticker

6/recent/ticker-posts

PUBG Silah Rehberi Ayrıntılı Hangi Silahı Tercih Etmeliyim ?


PUBG silah Rehberi ile hangi silahı kullanmalıyız. Silahların güçlerini oyun içersindeki silah kategorisinden görebilirsiniz.
Siz pubg severler için bunu sizlerin karar vermesini bekliyoruz. O yüzden yorum olarak bizlere yazmanızı bekleyeceğiz.


Pubg Silah rehberi


Kendinize uygun silah seçimi nasıl olmalı ?
Bazı oyuncular akm yi daha iyi kullanır, bazı oyuncular ise awp yi çok iyi kullanır o yüzden sizler bizlerden bu konuda yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz. Kim hangi silahı daba iyi kullandığını yazarsa en çok tutulan silahları öğrenelim.

Pubg silah ve özellikleri

Groza silahı özellikleri

Şahsen benimde tercih ettiğim groza oyunun tehlikeli silahları arasında yer alıyor. Yakın mesafede gerçekten etkili bir silah olan groza 0.24 saniye de bir ateş etme özelliğine sahip 49 hasar oranına sahip silah gerçekten güzeldir.

Aug silahı ve özellikleri
Bu silahı air droplardan elde etmek mümkün.
Tepme olasılığı düşük olduğu içi  uzak mesafelerden de bir hayli etkili olan aug kullanması gayet keyiflidir. Hasarı da
5.56 silahlarla aynı sayılır.


M16A4 silah özellikleri

Silah tutulmuyor çünkü otomatik olmamasından dolayı oyunda sorunlar yaşanıyor. 43 hasarı bulunan bu silah 22 sn ye de bir ateş etme olanağı veriyor. Uzak mesafelerde tekli modda kullanılan bu silah yakın mesafede 3 lü modu sayesinde gayet iyi hasarlar vermeyi başarıyor.

Scar-l özellikleri
Scar-l m416 ile aynı hasarı verebilen fakat m416 nın gölgesinde kalan bu silah 3x ve 4x zoom sayesinde rakiplerine fırsat vermiyor.

M416 özellikleri
Pubg oynayanların vazgeçilmezi olan m416 rakiplerine 43 hasar verebilmekte ve 30 mermilik bir şarjörü 7 saniyede doldurabiliyor. Kuşkusuz ki bu da onu kullanmamız için yeter de artar.

Evet arkadaşlar bu yazımızda pubg silah rehberi ni ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştım umarım beğenmişsinizdir. Makalemizi paylaşarak bizlere destek vermeyi unutmayın.


Yorum Gönder

0 Yorumlar