Ticker

6/recent/ticker-posts

silvanna mobil legends new hero build dağılımı ve nasıl oynanır ?

Silvanna mobil legends öncelikle kahraman savaşçı hücum ve başlatıcı rolü oynamaktadır. Büyü hasarı ve fiziksel hasarı aynı derecede vuruyor.

Pasif yeteneği

Pasifi Şovalye'nin  kararı silvanna temel saldırısı ile 100 toplam fiziksel hasar 35 büyü gücü ve büyü hasarı verir. Becerileri isabet alan düşman kahramanları işaretler ve her işaret hedefin büyü direncini 4 sn düşürür ve 5 sn ye sürer. Tek bir hedef 5 işaret taşır. 
silvanna nasıl oynanır


Silvanna Skilleri

Yıldız Mızrağı 
Mızrağı ile saldırı yapar yol üzerindeki tüm düşmanlara 150+90 büyü hasarı verir. İlk isabet alan düşman 0.08 saniye sersemler. skili bir düşmana isabet ederse  2 saniye %40 artar. Tekrar kullanılmasıyla düşmana doğru saldırı yapar.
Sarmal Buğucu
Mızrağını sallandırır ve belirlenen yöne 6 kez mızrağını saplar. Bu yetenek ile düşmanları kendine doğru çeker. Bu sayede kendisine büyü kalkanı kazanır.
Görkemli Adalet
Silvanna savaş alanına girerek Belirlenen alana atlar. Atlama uzaklığı saldırı süresini artırır. 350+110 büyü hasarı verir. Bu sırada ışık çemberi oluşturur ve merkeze en yakın düşmanı Oraya kitler. Düşman 5 saniye boyunca çemberden kurtulamaz. Silvanna Çemberin içinde bulunuyor ise %50 saldırı hızı kazanır.

Silvanna build dağılımı Nasıl olmalı ?

Aşağıda bulunan buildler'den kendinize uygun olanı seçerek oynayabilirsiniz.
silvanna build dağılımı



Bu Yazılarda İlginizi Çekebilir Önemli


Yorum Gönder

0 Yorumlar