Ticker

6/recent/ticker-posts

Mobil legends Hesap Bağlama Sorun ve Çözümleri

        Bu yazıyı yazma gereği duymamın nedeni bir çok kişinin bu hatayı aldıklarını fark ettim. Hiç zaman kaybetmeden yazımıza geçelim. Mobil legends hesap bağlama işlemi nasıl yapılır ve mobil legends hesabımızı güvenlik amaçlı telefon falan değiştirme durumunda nasıl açabileceğimizi diğer yazımda yazdıktan sonra sizlerle paylaşacağım.
mobil legends hesap bağlama nasıl yapılır


Mobil legends Hesabını Facebok Hesabına Bağlama

facebook hesabına mobil legends hesabına bağlama

        İlk öncelikle Mobil legends bang bang hesaplarımızı bağlama işlemlerini gerçekleştirmemiz gerekiyor. Oyunumuza giriş yaptıktan sonra ayarlar sekmesi - hesap ayarları ve buradan facebook hesabını seçiyoruz. burada  hatırlatmak istediğim konu facebook hesabımızı sürekli kullandığımız facebook hesabı olduğuna emin olunuz. facebook bağlama işlemi bir kereye mahsus olduğu için bir sonraki bağlama işlemi yapamayacağız. Bu hatırlatmayı yaptıktan sonra hesap sekmesi altından facebook seçeneğini seçelim ve karşımıza gelen sayfadan facebook giriş bilgilerimizi yazarak facebooka giriş yapıyoruz. Bu işlemleri hatasız yaptıktan sonra hata ile karşılaşmamız durumunda mobil legends hesabımızı facebook hesabımıza bağlamış oluyoruz.

Mobil legends Hesabını Moonton Hesabına Bağlama



        Moonton hesabı ile mobil legends hesabımızı bağlama işlemi için ise yukarıdaki işlemlerin aynısını fakat bir kaç değişik işlem yaptıktan sonra moonton hesabımızı mobil legends hesabımıza bağlayabiliriz. Bunun için hiç zaman kaybetmeden yazımızın devamını okumaya devam edebilirsiniz. Yukarıda bahsettiğim gibi hesap ayarlarına giriş yaptıktan sonra moonton hesabı ile hesabı bağla seçeneğini seçtikten sonra karşımıza gelen ekrandan moonton hesabı açmamız gerekiyor kayıt ol seçeneğini seçerek gerekli alanları kendinize göre doldurarak moonton hesabına kayıt oluyoruz. Mail adresinizi onaylamayı unutmayın. Kayıt işlemi bittikten sonra hesap ayarları moonton hesabı ile bağlama seçeneğini seçtikten sonra moonton hesabına giriş yaparak bağlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil legends Hesabını Vk Hesabına Bağlama

vk hesabını mobil legends bang bang bağlama

        Vk hesabı ile mobil legends hesabını bağlamak için ise yapmamız gereken hesap ayarları bölümüne geçiş yaparak hesap bağlama seçeneği kısmında karşımıza gelen 3 seçenekten vk hesabı kullanarak olan seçeneği seçerek vk hesabımız var ise giriş yaparak eğer yoksa vk hesabına kayıt olarak mobil legends hesaplarını bağlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil legends Hesabını Google  Hesabına Bağlama

Bu işlem için oyuna başlarken google hesabı ile giriş yapmanız ve bu google hesabınızın eposta adresini ve şifresini unutmamanız gerekiyor. Bilginize....

Bu Yazılarımızı Okudunuz mu ? Kaçırmayın Derim.
Forza Horizon 4 Oda Ne
Nioh 2 Oyun Detayları 





Yorum Gönder

1 Yorumlar