Ticker

6/recent/ticker-posts

LoL : Wild Rift Mobile | League Of Legends Mobil Ne Zaman Çıkıcak Son Haber

league of legends wild rift mobile

League of Legends: Wild Rift Ne Zaman Çıkacak?

    Tencent Games oyun geliştirici firmasının en sevilen oyunlarından olan LoL "League of Legends"  ün  mobil versiyonunu Kasım 2019 da  duyurmuştu. Beklentiler merakla beklenen oyunun 2020 sonlarına doğru tamamen piyasaya sürülmüş olması yönündeydi.  Nitekim Tencent Games te oyunun kapalı beta sürümünün son aşamalarında olduğunu haber verdi. Bu sürede LoL Mobile:Wild Rift oyunun dünyanın her yerinden oynanabilecek hale geleceği bekleniyor. Mobil versiyonun akabinde konsol için tasarlanan PS5 ve XBOX Scarlet versiyonları da 2021 ortalarına doğru duyuralacak.

   LoL MOBİLE neden bu kadar geç duyuruldu?

    Tencent Games oyunun bu kadar uzun sürmesinin sebebini Lol Mobile versiyonun tamamen farklı bir oyun olması olarak açıkladı. Firmanın bir bölümü tamaman bu proje için ayrılırken bu süreçte çok sıkı çalıştıkları biliniyor. Yalnız kapalı beta sürümleri oyunculara açık olmayacak. Oyunda yapılan yenilikler grafikler , oyun sistemleri,  yenilenen modellerle oyunculara yeni bir platform sunarken oyunun bilinen haline sadık kalındığı söyleniyor.
    Tencent Games: LoL’ü Wild Rift’e taşımak istemedik; Wild Rift’in yeni platformlar için tasarlanmış gibi hissetmesini sağlamak ve bu fırsatı oyunda bir sürü iyileştirme yapmak için kullanmak istiyoruz.
“LoL PC’deki açtıklarınızı alamayacak olsanız da, PC sürümünde geçirdiğiniz süre boyunca harika ödüller kazanacaksınız.
İlk oyuncular kimler olacak?
İlk açık beta testlerinin Çin’de yapılacağını ve bunu diğer bölgelerde de doğruladı.


lol wild rift


LOL Mobilin Pc den farkları neler?

    Geliştiriciler Lol Mobile'ı Pc versiyonundan süre olarak daha kısa tutmayı uygun görmüş. Ortalama bir maç 18 -20 dakika sürüyor.  Bu yönde maçları 20 DAKİKA sürecek şekilde yeniden tasarlayıp  5v5 MOBA formatında sunacaklar.
    En çok merak edilen konulardan birisi ise galibiyet mücadeleleri olup olmayacağı. Oyuncuları bu konuda sevindiren haber LoL Mobile versiyonun kendine ait  eSports etkinlikleri düzenleyecek olması. Merakla beklenen LoL: Wild Rift Mobile oyunculara 0'dan başlayarak sadece becerilerle zirveye çıkabilme sözü veriyor. Tamamen ücretsiz indirilebilen LoL Mobile oyunculara kendilerini geliştirme imkanı tanıyor.

LoL :Wild Rift Mobile eşleştirmeleri nasıl olacak?

    LoL Mobile'da mobil oyuncular ve emülatör birbiriyle eşleştirilmeyecek. İkiside ayrı sistemler kullanıyor olacak. Mobil oyunculara karşı daha seri oynayabilen Pc oyuncuları getirilmeyecek. Ayrıca yine Pc sürümünden farklı olarak ultier (özel yetenek) yani gidilen yönü değiştirebilme özelliği verilecek olması. Bu sayede attığımız multinin yönünü değiştirebileceğiz.
 

LoL:Wild Rift Mobile sistem gereksinimleri

    Sistem gereksinimleri ortalama tutulan LoL mobile yüksek çözünürlüklü olmasına rağmen cihazlarda ayarlanabiliyor. İOS ta İPHONE 5S ve üzeri androidde 1 GB RAM, Qualcomm Snapdragon 410 işlemci ve Adreno 306 GPU özellikler istiyor.
    Lol mobile bizlere hem oynanış hem ücretsiz oluşu hemde ortalama bir sistem gereksinimi ile rekabetçi bir ortamın kapılarını açıyor.
    Sende LoL Mobile' ın ilk oyuncuları arasında olmak istiyorsan gelişmeleri takip edebilirsin BETA sürümüne ön kayıt yaptırıp ilk deneyenler arasında yerini alabilirsin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar