Ticker

6/recent/ticker-posts

Brody Nasıl Oynanır | Build Dizilimi | Mobile Legends

     Yeni kahramanımız Brody 16 ekimde sunucuya gelecek. Lansman haftasına özel %30 indirimli olacak kahramanın skillerinden ve oynanışından bahsedeceğim. 

    Brody kahramanının özelliği Düşmanlara ağır hasarlar ve saldırılar gerçekleştiren menzili uzun nişancı rolü oynamaktadır. Yapılan güncellemeler sonrasında kahramanımıza pençe ile girdiğimizde oyunun ilk üç dakikasında orman ekipmanları ile koridorlarda elde ettiğiniz kazanç maçın 3 dakikasında azalacak. 

 

brody-nasıl-oynanır

 

Brody Beceri Ve Özellikleri  

Beceri 1: (Çukur Darbesi)  Brody, belirlenen yöne doğru bir şok dalgası fırlatarak düşmanlara hasar verir. İsabet eden düşmanlara 1 birikim ''Çukur İzi'' uygular. Şok dalgası ilerledikçe, isabet ettiği her düşmana ekstra hasar verir ve ek bir ''Çukur İzi''birikimi uygular. 

Beceri 2: (Aşındırıcı Vuruş)  Brody, bir  düşmana atılarak hasar verir. Ayrıca düşmanı sersemleterek düşman üerine bir birikim ''Çukur İzi'' bırakır. Hedefi vurduktan sonra hareket yönüne doğru bir kez daha hareket edebilir. 
 
Beceri 3: Ulti (Parçalanmış anılar) Brody, 8 metre içersindeki tüm hedeflere kitlenir ve hedefin sahip olduğu ''Çukur İzi'' birikim sayısına göre hasar verir. Hedef üzerindeki tüm ''Çukur İzi'' birikimleri sıfırlanır.
 
Beceri 4 : Pasifi (Çukur Korozyonu) Brody, temel saldırı gerçekleştirirken daha uzun temel saldırı animasyonuna ve daha küçük saldırı hızı bonusuna sahip olma  pahasına hareket edebilir. Her temel hareket hızını arttırır. Ayrıca düşman üzerine 1 çukur izi birikimi bırakır. 4 adet çukur izi bırakır ve her çukur izi daha fazla hasar verir.  
 
 
 
 


Yorum Gönder

0 Yorumlar