Ticker

6/recent/ticker-posts

Vexana nasıl oynanır build dizilimi amblem seti nasıl olmalı

Vexana hakkında detaylı olarak bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Vexana nasıl oynanır

Vexana büyücü bir kahraman olduğu için düşman kahramanı dürtmek için ve minyon ittirmek te gayet iyidir. Becerisi sayesinde vexana koridor temizlemek için gayet başarılıdır. Skilleri biraz düşman kahramana tutturmak biraz zor olabilir. Tutturduğu zaman hem fazla hasar sağlar hemde avantaj vexana düşman kahramanın hayaletini çağırarak düşmana 2 kişi olarak saldırır. Buda ona üstünlük sağlamaktadır.

vexana nasıl oynanır

Vexana becerileri ve kullanımı

1.skil meftun hayaleti
Vexana belirlenen alana hayalet yıldırımı gönderir ve yolu üzerindeki düşman kahramanlara büyü hasarı verir ve hareket kabiliyetlerini kaybetmelerine neden olur.
Bu beceriyi kullandığınızda düşman neye uğradığını şaşıracak ve korkacaktır.

2.skil cehennem kapanı

Belirlenen alana lanetli çukur çağırır ve büyük miktarda büyü hasarı verir. Düşmanınızı dürtmede ve minyon ittirmek için kullanabilirsiniz.
Skilleri


3.skil lanetli yemin 

Vexana belirlediği düşman kahramana bu skil ile kilitlenir ve 250+80 büyü hasarı verir ve 8 saniye sürer bu süre içersinde düşman kahraman ölürse düşmanın hayaleti meydana gelir ve vexana ile beraber haraket ederek düşmana saldırır. Hayalet 20 saniye hayatta kalır ve temel saldırı yeteneği olduğu için tank kahramanlarda daha etkilidir.
Vexana becerileri

Vexana büyücü kahramanı olduğu için büyücü amblemi ile karşılaşmalara girmemiz gerekiyor. Yetenek olarak ben sıçra kullanmaktayım. Düşman kahramanlardan daha kolay kaçabilmek için

Yetenekleri


Vexana önerilen eşya alımları aşağıdaki resimdeki gibi kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.  Daha farklı build kullanıp deneyen arkadaşlar bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Vexana build alım rehberi

Vexananın üzerinde etkili olduğu rakipleri  ve kendisinden kuvvetli olduğu ve eşit olduğu rakipleri aşağıda
Mobil legends vexana bilgi



Bu Yazılarda İlginizi Çekebilir Önemli

Yorum Gönder

0 Yorumlar