Ticker

6/recent/ticker-posts

MOBIL LEGENDS REHBER AYRINTILI ANLATIM BAKMADAN GEÇME

Mobil legends hakkında bu yazımızda ayrıntılı olarak anlatım yapmak istiyorum. Aklınızda her hangibir sorun oluşursa bizlere yorum olarak bildirebilirsiniz.
Mobil legends rehberi

Mobil Legends Rehber

Öncelikle anlatıma geçmeden önce niye mobil legends bang bang oynamalıyız?
Çünkü mobil legends oynaması kontrolü oldukça kolay grafik oldukça başarılı bir o kadarda fazla oyuncusu olan bu oyuna daha oynamaya başlamadıysanız bu yazımız ile fikriniz değişecek.
Diğer özellik ise gün geçtikçe telefon kullanımı çoğaldı bu yüzden bilgisayarlar arka planda kaldı ve bir çoğumuz oyunları telefon ile yanı mobil olarak oynamaktayız bu bize çok büyük yarar sağlamaktadır. Canın mı sıkıldı aç telefonunu oyna mobil legends bu kadar basit.

Mobil legends Bang bang inceleme

Mobil legends bang bang moba tarzı oyun severler için tasarlanmış moba savaş oyunudur. Dota, lol gibi oyunları oynadıysanız oyun hakkında az çok bilginiz vardır. Bu oyunlara aşina iseniz bu oyunu oynamanız çok kolay olacak.

Oynamayan arkadaşlar için kısaca anlatmak gerekirse oyunda 2 grup şeklinde savaşlar bulunmaktadır. 5 er li gruplar şeklinde düşmanlarla karşı karşıya geliyorsunuz. 3 koridor bulunuyor. Sağ, sol, ve orta olmak üzere bu koridorlarda her takımın kuleleri bulunuyor bu kuleleri koruyarak oyunda hakimiyet sağlamaya çalışıyoruz. Bir çok kahraman ve her kahramanın kendine özgün özellikleri bulunuyor. Kuleleri yok ederek düşman kahramanın çekirdeğini yok eden oyunun galibi sayılıyor. Kazanan takım fazla exp ve bir çok ödüle sahip oluyorsunuz. Oyuna para yatırmadan rahatça oynayabilirsiniz. Her hangibir ücret ödemeden ben şuanda oynamaktayım.
Oyunu biraz daha açacak olursak karşılaşma başladı ve yapmamız gereken minyon ittirmek ve gelişmek bunu yaparken karşı rakibi ezmeye çalışmak. Minyon ve orman canavarları öldürerek level atlamak ve belirlediğimiz setini tamamlamaya çalışmak bunun yanı sıra takım arkadaşlarımıza yardım etmeye çalışmalıyız. Bunu yaparken kulenizi de unutmayın kule giderse oyun alanımız daralır ve oyunu kaybetmemize neden olabilir o yüzden gang atarken dikkat etmemiz gereklidir. Gang atmak isteyen kişiler ormanda kasılır ve bunun için oyunun en başlarında en kolay kasılabilen kahraman suikasçi kahramanlardır.
Düşmana ne zaman nasıl saldıracağımızı iyi hesaplamak gerekiyor eğer yanlış gang ölmenize sebeb olabilir ve oyunu kaybetmenize de sebeb olabilir.

Mobil Legends Bang Bang Maç Türleri

Oyunda bir çok maç türleri var hangisi hoşunuza giderse o türde maç atarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Maç türlerine gelecek olursak 

1.Klasik Modu

Klasik modu
Modlar


Klasik modunda aynı şekilde  5 kişi ile 2 grup şeklinde karşılaşacak ve oyunu kazanmak için kıyasıya savaşacak oyunu kazanan ödüllerin ve exp sahibi olacak kaybeden takımda exp alacak fakat kazanan takımdan az olacak şekilde

2.Sıralı Modu

Sıralı modu usta büyük usta epik efsane mistik gibi rütbelere sahip olabilmek adına dünyanın her yerinden kişilerle yapacağınız savaşlarda hataya yer yok çünkü rütbe atladıkça rakibiniz sizi zorlamaya başlıyor.  Sıralı modu kazanan takım 1 yıldızın sahibi oluyor. 

3. Hayatta Kalma modu
Hayatta kalma modunda adında anlaşıldığı gibi hayatta kalmak için ister saklan ister savaş canavar öldürerek setini tamamla çünkü harita zaman geçtikçe daralıyor ve alanın dışında kalan kişi elektrik çarptığı için ölüyor.
Hayatta kal ve ödülünü kap

4. Aksiyon modu
Aksiyon modunda 5 er li gruplar şeklinde savaşılıyor fakat yerlerde bulunan yiyecekler sayesinde her yiyeceğin farklı özelliğe sahib bundan yiyen kahraman hızlanma özelliğine, büyümeye altın almaya daha bir çok özelliğe sahip olarak avantaşlı bir şekilde oyunu kazanmayı sağlamaktır.

5. Klüp modu
Bu modda her takım bir köprü üzerinde kıyasıya savaşmaktadır. Bu mod erkenden bitme şansı var. 3 kule ve tek koridor bulunmaktadır. Kule alarak oyunu kazanmaya çalışmalısınız.

Kahraman Mağazası
Kahraman mağazasında büyücü, suikastçi, destek, savaşcı, okçu gibi kahramanlar bulunmaktadır.  Bu kahramanlardan bir kaçını level aldıkça sahip oluyorsunuz o yüzden hemen kahraman almaya kalkmayın daha sonra isterseniz savaş puanı veya elmas karşılığında sahip olabilirsiniz.
Karakterler listesi

Oyun kontrolü
 Oyunu telefondan yani mobilden oynamak için çok fazla bir şey veya ayar yapmanıza gerek yok isterseniz ayarlar kısmından oyunun fare hassasiyetini grafik ayarlarını ve ses ayarlarını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Ben oyunu bilgisayarımdan oynamak istiyorum diyenler elbet vardır onlar içinde emulation yada bluestack ile oynamak mümkün
Günlük görevler listesi
Mobil legends ile belirli saatler de oyuna girerek oyunu paylaşarak bir çok ödül ve altının sahibi oluyorsunuz. Yapmanız gerek oyuna giriş yaparak 2 3 oyun kazanmak.
Bu yazımızda sizlere mobil legends rehber hakkında bilgiler verdik daha ayrıntılı anlatım için bizlere yorum yazarak ve gelecek olan yayınlar için abone olmayı unutmayın.

Bu Yazılarda İlginizi Çekebilir Önemli


Yorum Gönder

0 Yorumlar